Μέλη

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τι έγινε Κωστάκη? Σε γουστάρει η χωριάτισσα??

Σε κοιτάω, με κοιτάς.. Σου γελάω, μου γελάς.. Σε γουστάρω, με γουστάρεις , σε θέλω, με θέλεις, υποφέρω, υποφέρεις.. Με καις , με καις, κλεφτές ματιές…… και πάνω που το παιχνίδι της εγκεφαλικής μαλάκυνσης έχει φουντώσει .. ο πιο γαμάτος τύπος που έχεις δεί ποτέ, που έτυχε να κάθεται στο απέναντι τραπέζι της καφετέριας που πίνεις και εσύ ανέμελη το espressακι σου, σε έχει γδύσει με τα μάτια του και είναι θέμα χρόνου να σου στείλει «προσκλητήριο»  για ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα  και λοιπά μαθηματικά αλλαξοκ*λιάσματα.. προσγειώνεσαι ανώμαλα στην πραγματικότητα, κοιτάς τρομαγμένη δεξιά και αριστερά ,σταυροκοπιέσαι ,φτύνεσαι  και το βάζεις στα πόδια γιατί συνειδητοποιείς ότι…….

-ΔΕΝ ήσουν σε καφετέρια. Είχες ξεμείνει το τελευταίο 2ωρο σε ένα παγκάκι στο Θησείο γιατί μόλις πήρες στα χέρια σου το χαρτί της απόλυσης σου και δεν ήξερες που να πας να το γιορτάσεις

-ΔΕΝ είσαι ΕΣΥ η τυχερή που θα μπορούσε να γυρίσει και να σε κοιτάξει αυτός ο καλογυμνασμένος, ξανθός –καστανομάλλης νέος μεταξύ 20-30-40 που αμέσως πήγε το μυαλό σου. Αντιθέτως, στο απέναντι παγκάκι , εδώ και καμιά ώρα, σε μπάνιζε ένας…
ώριμος άντρας γύρω στα 30 και κάτι ψηλά.. για την ακρίβεια 30 και 20
cents .. κάνε την πρόσθεση, δεν είναι δύσκολη, μην κολλάς, 50 μας κάνει. και είχα και άλλα ψηλά στις τσέπες μου αλλά δεν ήθελα να φανώ τόσο ανοιχτοχέρα ενόψει οικονομικής κρίσης…

-ΔΕΝ πίνεις
espressακι, γιατί πλέον έχει κοντά στα 4euros και εσύ πάνω σου δεν κρατάς ΠΟΤΕ ψηλά.. τυχαίνει να σου βρίσκεται μόνο 1 ευρουλάκι, και με αυτό ούτε εισιτήριο για τα μέσα δεν φτάνει να βγάλεις για να γυρίσεις στο σπιτάκι σου κακήν κακώς..

Εκτός και αν ζητουλιάσεις τα 40cents από καμία φραγκάτη γιαγιά Ή….(εδώ σε θέλω!).. Ή λοιπόν.. κάνεις τα γλυκά μάτια στον παππού από το απέναντι παγκάκι..

 Στο σημείο έχεις μια απορία. Μόνο 40
cents αξίζεις?? (Όχι.. Άξιζες  2.80euros, όσα και τα χρήματα που ξόρεψε ο «Κωστάκης» στα εισιτήρια που έβγαλε για να σε συναντήσει και να σου πει τα «χαρμόσυνα».)

Πόσο κλισέ έχει γίνει η καραμέλα «η σχέση μας δεν πάει άλλο».
«Μωρό μου. Τον τελευταίο καιρό δεν ήμασταν όπως παλιά. Είχαν αλλάξει πολλά μεταξύ μας που εσύ αγνοούσες να δεις. Γι’ αυτό αποφάσισα ότι πρέπει να χωρίσουμε. Μπορώ να σε κάνω μια τελευταία αγκαλιά?? ( ΕΔΩ- ξερνάς ελεύθερα!) Αντίο, καλή τύχη, σου αξίζει το καλύτερο, θα μου λείψεις ………………..»
*και η ενδοπελμική πεοταλάντωση (κοινώς μαλακία) συνεχίζεται μέχρι αηδίας!!!

Αυτά ήταν τα λόγια που είχε μάθει πολύ καλά εκείνο το πρωί ο «Κωστάκης». Τα είχε προβάρει πολλές φορές μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη στο δωμάτιό του , την ώρα που σκάναρε τη ατελείωτη κορμάρα του με το αποσμητικό που «ΚΑΜΊΑ δεν μπορεί να του αντισταθεί!!» και  έφτυνε τον κόρφο του που ο Θεός τον έκανε τόσο όμορφο!
Και εδώ ξεκινάς εσύ την ανάδρομη  σκέψη, όπως ανάδρομος ήταν και ο Ερμής σου εκείνο το πρωί ,γι αυτό και σου έκατσαν όλα στραβά.
1)Άργησες να ξυπνήσεις, γιατί το ξυπνητήρι δεν χτύπησε (ή εσύ δεν το άκουσες επειδή σε είχε συνε-πάρει στο όνειρο ένα τεκνό που είχες δει το προηγούμενο βράδυ στο μπαρ με τις φίλες σου)..
2)Έτρεχες να προλάβεις το λεωφορείο (που τελικά το έχασες!)
3)Έφτασες ένα 20λεπτο αργότερα στη δουλειά,
4)Μόλις ένα 10λεπτο μετά σου ανακοίνωσαν ότι δεν τους κάνεις πλέον και είναι καιρός να πας για καφέ στο ταμείο ανεργίας….
5)Και παίρνεις το «κουρκουμπίνι σου» να του πεις αμέσως τα νέα-μη χάσεις, τρομάρα σου. Εκεί αυτός σου λέει : «Μωρό μου, θέλω να τα πούμε από κοντά».
6)Εσύ τώρα ,νιώθεις μία απέραντη ευτυχία που ο άνθρωπος σου, σε νιώθει και θέλει να σου σταθεί, να σε δει , να σε αγκαλιάσει και να σου πει «όλα καλά θα πάνε,μην ανησυχείς»
7)…..
8)…….
9)Πάλι τελίτσες θα βάλουμε?? 
10) Είσαι στην φάση ανάποδου στροφαρίσματος και αρχίζεις « Εδώ και πόσο καιρό είχε άλλη? Γιατί
standard θα είχε άλλη για να με αφήνει έτσι στα κρύα του..λουτρού! Εμένα γιατί δεν μου είχε πει τίποτα τοοοοσο καιρό ότι δεν πάμε καλά? Τα νύχια μου να μύριζα για να το καταλάβω? Αποφάσισε να χωρίσουμε? Η δική μου απόφαση δεν μετράει? Θες και αγκαλιά «φίλε» μου μετά από τέτοια χυλόπιτα?? Θα σου λείψω? Ε και γιατί με αφήνεις τότε?.......

Υπήρχε άλλη, στο λέω εγώ. Και επιτέλους πόσο βάρος να γίνεις στο ήδη δύσκολο πρόγραμμα του? Δεν χωράνε 2 (μην πω και 3) κοπέλες ταυτόχρονα σε μια βδομάδα ενός σφίχτερμαν, 2μετρου θεού με ξανθομαστανομελαχρινά μαλλιά , με βλέμμα και χαμόγελο που σκοτώνει.. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.. Το ήξερες από την αρχή όταν σε γλυκοκοίταζε πονηρά από τον απέναντι καναπέ που χαμουρευόταν με την τότε γκόμενα του, σε εκείνο το πάρτυ που είχες πάει ντυμμένη σαν λατέρνα! Για να τον εντυπωσιάσεις…

Έτσι πάνε αυτά κατακαημένηηη.. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Fo bijoux είναι που το πουλάνε κάθε Κυριακή στο παζάρι στο Μοναστηράκι (αν δεν έχεις πάει ποτέ και θές να σε θωπεύσουν ελεύθερα ώστε να αισθανθείς γυναίκα μετά την χυλόπιτα, να πάς! Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!)


Τι μπορεί να σου κάνει πάντως μια ερωτική απογοήτευση! Διακτινίζεσαι από την πρώην δουλειά σου ,σε ένα παγκάκι  έχοντας εξαλείψει την έννοια του χρόνου. Και σα να μην φτάνει αυτό, έχεις αποκτήσει μόλις την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ικανότητα της διπλής οντότητας (δηλαδή την συνύπαρξη σου σε δύο μέρη ταυτόχρονα!) Καφετέρια-παγκάκι. Παγκάκι-καφετέρια. Και το καλύτερο? Βλέπεις αυτά που θες να δείς!! Αυτό τον νέο, ωραίο που σε «τρώει»  τόση ώρα με τα μάτια του από απέναντι και ήρθε να πάρει τη θέση του παλιού και ωραίου πρώην «συντρόφου» σου !!

Τι μπορεί να σου κάνει μια ερωτική απογοήτευση? Ξαναρωτάω..
Και απαντάω εγώ, γιατί εσύ μπορεί να συμφωνείς με όλες αυτές τις μπούρδες που λέω, επειδή απλά έχει τύχει να βρεθείς σε παρόμοια θέση και συμπάσχεις..
-Έχεις αγνοήσει το γεγονός ότι θα γίνεις μόνιμος θαμώνας του ΟΑΕΔ για τους επόμενους μήνες.
-Προσπερνάς το ότι θα πρέπει να πάρεις τη μάνα σου στο χωριό (που είχες ξεχάσει το τελευταίο δίμηνο την ύπαρξη της, γιατί το επαναστατικό σου πνεύμα σε έπεισε ότι φύτρωσες από ένα σπάνιο είδος μπιζελοραπανακίων ) , να σου στείλει χρήματα για τα κοινόχρηστα της κυρά Παναγιώτας
-Ακόμα πιο πολύ αγνοείς την κατάσταση που θα περιέλθει η άτυχη μάνα. Αρχική της αντίδραση: «τι κακό μας βρήκε παιδί μου, τι θα κάνεις τώρα? Δεν πειράζει εσύ να σαι καλά, να μου ξεκουραστείς γιατί κουραζόσουν πολύ τελευταία»
…Τελική της αντίδραση « Δεν θα σε πληρώνω για πολύ εγώ, για να πηγαίνεις εσύ τους καφέδες σου , να ξενυχτάς και να μην κάνεις τίποτα όλη μέρα. Να βρεις καμιά δουλειά της προκοπής γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Δεν θα σου χαρίσουν δουλειά. Πρέπει να βγεις έξω, να χτυπήσεις πολλές πόρτες, να..να..να..»
(Κουράστηκα. Φτάνειι..Σα να ακούω τη μάνα μου.. Τη μάνα σου. Τις μάνες όλες…)
-Έχεις σοβαρό πρόβλημα μετά το σοκ του χωρισμού και δεν ξέρεις που πας και τι κάνεις.
-Έχεις αλλάξει ,χωρίς να το θυμάσαι, λεωφορείο, μετρό και τρένο, για να συναντήσεις το μέχρι σήμερα αγόρι σου, που σε χώρισε για να γίνει αγόρι κάποιας άλλης ..
-Και σα να μην έφτανε αυτό..Η φαντασία σου οργιάζει και παραλίγο να πας για χαμέμηλο στο σπίτι ενός μεσήλικου-υπερήλικου άντρα ,που έχει μια καλοσχηματισμένη μπυροκοιλιά και σε κοιτάει εδώ και ώρα με ύφος σαρκοφάγου θηλαστικού . Λάθος έκανες, δεν ήταν νέος, ωραίος και δεν σε ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα ούτε τυχαία, μια όμορφη μέρα.

Και για ΟΛΑ αυτά ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ? Μα είναι προφανές.. ο «Κωστάκης» και ο κάθε Κωστάκης που αποφασίζει και διατάζει αυτοβούλως την λύση μιας συμφωνημένης και μη διαπραγματεύσιμης-από πλευράς σου- σχέσης, επειδή απλά βρέθηκε στον δρόμο του μια.. «χωριάτισσα!»

Και δεν του έχουμε χρεώσει ακόμα του «Κωστάκη» τα έξοδα μας για τα χαρτομάντιλα που θα χαλάσουμε για τις βλεννώδεις εκκρίσεις από την μύτη μας (κοινώς μυξούλες) , τον λογαριασμό του κινητού και του σταθερού για τις μεταμεσονύχτιες κλήσεις μας σε κολλητές και μη, ΟΥΤΕ τα σούρτα φέρτα στα
spa για μαλάξεις των άνω άκρων που θα πάρουν φωτιά στα κάθε λογής chat προκειμένου να βρεθεί το συντομότερο δυνατό ο αντικαταστάτης του «Κωστάκηηηη»


Αλλά έτσι είστε εσείς οι άντρες!! Α-χάριστοι , α-διάφοροι, α-ναίσθητοι, ά-καρδοι, α-συλλόγιστοι… και ό,τι άλλο μπορεί να επινοήσει το μυαλό μιας γυναίκας που να περιέχει το στερητικό «α» μπροστά και να έχει αρνητική σημασία!

Φιλούρες στις στραβωμένες σας μουτσούνες!!

3 σχόλια:

  1. opws kai to arxiko tis leksis pou arxizei me to eidos mas... -A- Antres... -S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια μεγαλη εμπνευση oταν βρισκεσαι σε ενταση λoιπoν!Ηταν ωραιo αν και απoλυτo στo τελoς..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή